Cine sunt eu

Ma numesc Liliana Cocos, sunt psiholog  specializat in psihoterapie si dezvoltare personala.

Am ales aceasta profesie din pasiune pentru dezvoltarea potentialului uman. Din experienta pot spune ca, si atunci cand lucrurile nu stau asa cum ne-am dori, exista o parte din noi capabila sa faca fata situatiei, sa amelioreze si chiar sa gaseasca o solutie problemei cu care ne confruntam. Totusi, cateodata ne este greu sa ne dam seama ce anume putem face si cum sa schimbam ce ne deranjeaza.

Rolul psihologului este sa te ajute sa descoperi cum sa procedezi, ce schimbare sa faci astfel incat lucrurile sa mearga mai bine, sa se indrepteze in directia dorita de tine.Din rolul de consilier imi pun speranta ca te voi ajuta sa descoperi cine esti si ce vrei cu adevarat, care-ti sunt nemultumirile, dar si multumirile, ce te face sa te bucuri, dar si ce te retine de la a face lucrurile care iti aduc bucurie, temerile tale,  obstacolele, dar si curajul care se ascunde in spatele fricii si abia asteapta sa iasa la suprafata. Mai sper ca tu sa ajungi sa te cunosti suficient de bine astfel incat sa iei deciziile care se potrivesc cel mai bine intereselor si nevoilor tale, sa iti cunosti pasiunile si sa incepi sa le practici, pentru a aduce valoare lumii in care traim si pentru a fi multumit de ceea ce faci. Nu mai mentionez nimic de bucuria interioara ce vine la pachet cu ocazia de a exprima in sfarsit potentialul creator pe care fiecare il are in interior…

Acestea sunt doar unele aspecte pe care le putem aborda in sedintele de consiliere, dar cele mai importante sunt cele cu care vii tu si pe care doresti sa le discutam.  Eu imi voi juca rolul asa cum stiu mai bine, in speranta ca iti pot fi de folos.

 

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.